Jan Venäläinen

Smokey Chef

Jan (kavereiden kesken Naspe) on kuorinut perunoita jo teini-ikäisestä lähtien. Hän kuuluu kokkiroduista väkevimpään ja onkin urallaan keittänyt monia liemiä ympäri Suomea. Hän on myös hämeenlinnalaisen Ravintola Uoman yrittäjä. Nordic Smokerya perustaessa hän näki mahdollisuuden myös kokata alkukantaisemmin aidolla tulella ystävien seurassa, jotka jakavat saman intohimon ruokaan. Janin tärkein kriteeri ruoassa on maku. Hänen elämänfilosofia kuuluu: ”Niin kauan pystyy keittämään kun kauha pysyy kädessä”. Lempivihannes: Fenkoli.

Teppo Vättö

Pitmaster, Myynti, Markkinointi

Teppo (Tepi) on helsinkiläistynyt Diplomi-insinööri, jolla on pitkään ollut intohimoa hyvään ruokaan ja juomaan. Alunperin Hämeenlinnasta kotoisin oleva nörtti lähti sekoittamaan kahden yhtiökumppaninsa pakkaa. Keskinkertainen ruoanlaittaja tuokin tiimiin näkemyksiä niin sanotusti laatikon ulkopuolelta. Hän on luonut uraa konsulttina it-alalla. Tepolta löytyy myös aiempaa yrittäjätaustaa.

Jalmari Virta

Bistro Manager

Jalmari on ravintola-alan tuleva lupaus, jonka nöyrä ja positiivinen asenne on ensiluokkaista. Hänen intohimonsa ruokaan ja juomaan tuo ehdottomasti todella vahvaa näkemystä Smokeryn porukkaan. Tältä kaverilta ei hymy hyydy!